FAQ: Aanbod

Ik ben een fitness-beginner. Hoe start ik het best?

Er is steeds een instructeur aanwezig die je wegwijs kan helpen bij je training. Hij of zij kan je tonen hoe je de machines moet gebruiken en corrigeert eventueel waar nodig. Je kan je bovendien laten opmeten om je vooruitgang nog beter op te volgen. Onze groepslessen (van 30 minuten of 1 uur) vermelden ook steeds het niveau, zodat je de perfecte les voor jouw fitnessniveau én doelen kan selecteren. Daarbovenop werkt Stadium samen met Technogym en kan je via onze myStadiumPro-app nauwkeurig je trainingen opvolgen en aanpassen waar nodig. Vergeet ook zeker je handdoek niet mee te nemen!

Kan ik ook beroep doen op een instructeur?

Je kan steeds een persoonlijke afspraak inboeken met één van onze fitnessinstructeurs. Hij of zij stelt een gepersonaliseerd programma op jouw maat op, waarna je samen de training doorloopt. Hiervoor betaal je een supplement bovenop je abonnement. Nadien kan je dan zelfstandig verder trainen met je persoonlijke routine, die je kan raadplegen via de myStadiumPro-app of via je TGS-sleutel. Een vervolgafspraak om je programma aan te passen, en zo een voortdurende vooruitgang te verzekeren, is gratis.

Ik ben geïnteresseerd in groepslessen. Welke worden er zoal gegeven?

Er is voor ieder wat wils, want Stadium biedt meer dan 120 groepslessen aan per week, stuk voor stuk onder begeleiding van gediplomeerde lesgevers. Om je keuze te vergemakkelijken, zijn ze onderverdeeld in verschillende categorieën waaruit je kan kiezen. Ga je voor fun of kies je liever voor power? Van Yoga tot boksen, van Zumba tot krav maga, er zijn lessen voor iedereen. Bekijk het lessenrooster hier:

Kan je ook zwemlessen volgen?

In onze Brusselse sportclubs is de toegang tot het zwembad inbegrepen in het abonnement. Zo kan je vrij baantjes zwemmen of deelnemen aan onze Aquagym-lessen. Je kan er als lid ook voor kiezen om privé-zwemlessen te volgen. Hiervoor betaal je een supplement bovenop je abonnement.

Kan ik komen muurklimmen?

OPGELET! het muurklimmen maakt geen deel uit van het Stadium 1 & ELLE abonnement. Indien je nog nooit geklommen hebt dien je eerst een initiatieles te volgen. Initiaties worden gegeven door gebrevetteerde monitoren, en moeten steeds via deze website gereserveerd worden. Een initiatieles duurt 1,5 uur, kost 30 euro per klimmer en wordt gegeven aan minimum 2 en maximum 4 klimmers. Indien de monitor hierna vindt dat de klimmers over voldoende vaardigheid en techniek beschikken, mogen zij hierna vrij verder klimmen.

Voor Stadium Coupure geldt dezelfde procedure, maar zit de initiatieles klimmen en klimtoegang inbegrepen in het abonnement.

Ik wil graag squashen, is dit mogelijk?

Indien je abonnement toegang biedt tot Stadium1 en/of Stadium "ELLE" of Stadium Coupure heb je ook automatisch toegang tot onze squashterreinen. Vergeet wel niet dat je om te reserveren met 2 spelers moet zijn en dat reserveren op voorhand aangeraden is.