Over Stadium

Stadium, uniek op alle vlakken

Stadium is meer dan enkel een sportcentrum. Op 3 unieke locaties in Brussel en Gent werk je niet alleen aan je lichamelijke conditie maar ook aan je mentale welzijn.

Groepslessen

Om zowel je lichaam als je geest in optimale conditie te krijgen, bieden we bij Stadium een ruim en divers gamma groepslessen aan.

  • Cardio voor je conditie
  • Strength & toning voor je kracht
  • Mind & body voor soepele en stressloze spieren
  • En nog veel, véél meer…

Bij Stadium vind je zeker iets dat je op het lijf geschreven is. Ontdek ons aanbod per club!

Persoonlijke begeleiding

Bij Stadium passen we jouw training volledig aan naar jouw specifieke doelen. Dat doen we onder meer aan de hand van onze Technogym-toestellen en de bijbehorende TGS Smartkey die de toestellen op jouw schema afstelt.

Daarnaast staat een team deskundige begeleiders klaar om je advies te geven en te begeleiden tijdens jouw work-out. Deze professionele, gecertificeerde instructeurs helpen je om op de meest efficiënte manier jouw doel te bereiken.

Onze Stadium clubs

Stadium staat voor veel meer dan fitness alleen. Onze 4 fitnesscentra in Brussel en Gent bieden sport, wellness en lifestyle in een stimulerende omgeving. Bij deze vier bruisende clubs kan je terecht voor een groot aantal groepslessen zoals cardiolessen, aerobic- & danslessen, aqualessen(Brussel), spierversterkende lessen, mind & body-lessen, telkens onderverdeeld in specifieke sessies onder begeleiding van professionele, gecertificeerde instructeurs.